tisdag 3 februari 2009

Yodeling Cowboy


Det var ett tag sen det joddlades på Brandybeat men när jag nu hittade en video med den oemotståndliga kombinationen dragspel och joddling kan jag förstås inte låta bli att visa den. Alltid skrämmer den väl bort några. Den gamle surdegen Sourdough Slim har tiolitershatten på och ett avslappnat förhållande till sin musik.

3 kommentarer:

Magnus N sa...

Hej!

I min irrfärd genom den musikaliska världen har jag nu kommit fram till joddling. Jag hittade den här låten och vill veta mer om gruppen men har gått bet på att reda ut vilken det är, kan du hjälpa mig?

http://www.amazon.com/gp/recsradio/radio/B000000L11/ref=pd_krex_dp_001_011?ie=UTF8&track=011&disc=001

Jag har hela låten i datorn, om du vill så skickar jag den till dig.
Nu vet inte jag hur det funkar här, om du får någon info så att du kan maila mig men jag har kryssat för att uppföljningskommentaren skickas till min e-post.

/Magnus

vodkabeat sa...

Hm, svårt det där, de tycks kalla sig Bavarian Band & Chorus. Anonymt så det förslår. Det är troligtvis en studioorkester med skiftande medlemmar. Har spelat in många skivor i genren och har kommit i nyutgåvor på olika bolag. På Itunes finns tex Bavaria 20 All Time Favourites från K-tel 2009 varav de flesta inspelningarna tycks vara identiska med tidigare utgåvan. Inte heller där finns ytterligare information....skall kolla vidare

Magnus N sa...

Ja dom är väldigt anonyma men han som joddlar är enligt mitt tycke helt suverän! Hoppas att du hitter nån mer info. Tack för att du hjälper mig!

/Magnus