lördag 27 april 2013

Country i långkalsonger med Deep Dark Woods

Det egendomliga är att David Olney från förra inlägget bara är förband. Det egentliga uppträdande står Deep Dark Woods för. Det kommer bli svårt för de unga kanadensarna att gå ut på scenen efter en sådan legend som Olney. Men vi får väl se. De har blivit avklädda i underkläderna förut utan att det påverkat dem.


Men visst kan de spela lugnt och majestätiskt också. Det kan bli en sensationellt bra kväll på Pustervik på söndag.


onsdag 24 april 2013

Jerusalem tomorrow

Vi trotsar tidens lagar och går emot strömmen. David Olney förkunnar med i det närmaste biblisk malmstämma hur det gick till för länge, länge sedan i ett land långt, långt borta. Han har skrivit låtar åt Emmelou Harris,  Johnny Cash med flera men turnerar själv i mindre sammanhang.

Denna eminente  låtskrivare kommer till Göteborg och Pustervik 28/4. Han fortsätter sedan, tillsammans med sin skäggige vapendragare, multiinstrumentalisten Sergio Webb, till Malmö, Avesta, Halmstad, Vara,  Falkenberg och Örebro.  Oförtjänt okänd kanske, men till skillnad från världsstjärnor på jättearenor, får vi här ett gyllene tillfälle att se och höra en legend på riktigt nära håll.



Själv är jag inte ett dugg religiös men måste erkänna att bibeln har givit upphov till några riktigt bra sångtexter. Här är en till om en man som inte slutade på ett kors...